Pirmas!

Posted by kedeirstalas on Mar 24, 2009 in Be temos |

Iškart prie reikalo. Pradedu rašyti internetinį dienoraštį, nes manau, kad tai smagus dalykas. Pavadinimas atspindi blogo esmę: manau, kad mintys dažniausiai gims besėdint, rankas parėmus ant stalo ir bežiūrint pro langą ar į kompiuterio ekraną.

Apie save daug informacijos nepateiksiu, noriu išlikti kuo anonimiškesnis. :) Ne dėl to, kad esu koks tai garsus asmuo, bet manau, kad man to reikia. Reikia nuosavo ploto pasižaisti, prieš pradedant kažką rimčiau.

Anksčiau nieko neslėpdavau pradėdamas naują veiklą, bet stengdavausi palaikyti tam tikrą „formą“. T.y. nebūdavau savimi. Dabar manau, kad reiktų laisvos erdvės pabūt grynai savimi. Ar bent jau pabandyti. Įrašai turėtų būti įvairiausi, nuo standartinio pradedančiojo „man šiandien skaudėjo galvą“ iki rimtesnių pamąstymų ar apžvalgų. Jeigu kils bent kokia mintis, ji bus čia aprašyta, nuo ko anksčiau susilaikydavau rašydamas kitą blog’ą, nes galvodavau, kad tai pernelyg nerimta, neverta aprašyt, nes jau kažkas bus rašęs ar tikrai yra n kvadratu geriau išmanančių. Jau toks esu, vartotojiškas. Norisi per trumpą laiką pasiekti itin gerų rezultatų. O kai taip nebūna, veiklą metu. Gana! Laikas nusiimti rožinius akinius ir pradėti į viską žiūrėti kitaip. Kiek duosi, tiek ir gausi.

Mano charakterį manau bus lengva perkąsti iš blogo įrašų. Dauguma atvejų esu intravertas, galvoje sukasi daug minčių, bet aplinka sužino gal tik 5%. Jei ne mažiau. Taipogi esu daugiau teoretikas. Skaitęs, žinantis, kaip reiktų daryti, bet niekada nebandęs. Pabijojęs, arba… Pabijojęs. :)

 

Hm… Kaip bebūtų keista, savęs nevaržant prirašiau daug. Reikia pasižiūrėti… Aha… Sudėjus pusę kito blogo įrašų, gautųsi labai panašus kiekis. Įdomu. Žiūrėsim kaip toliau bus.

A. Dar galvojau parašyti apie tai, kad galvoju mesti rūkyti. Bet ech… Bala nematė, viena cigaretė labai nepakenks. Arba pakelis… Gal vis dėlto mesti ne dabar? O jei ne dabar, tai kada?.. Kai bus per vėlu? Na, vis tiek, viena cigaretė nieko nepakeis. O gal?..

3 Comments

Profile photo of vjusta
vjusta
Mar 24, 2009 at 16:58

sėkmės kūriant ir pildant blogą. Gal ir teisingai darai, neteikdamas informacijos apie save, nes po to jau labai sunku atsiriboti nuo asmeniškumų:) Dar kart sėkmės:)


 
Profile photo of kedeirstalas
kedeirstalas
Mar 25, 2009 at 01:13

Dėkui už palinkėjimą. :)


 
Profile photo of weightloss
weightloss
Mar 25, 2009 at 08:28

Sekmes ir tau :)


 

Copyright © 2024 Kėdė Ir Stalas All rights reserved. Theme by Laptop Geek.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar